На Радіо Культура стартували прямі ефіри з книгарні "Сенс на Хрещатику"

На Радіо Культура стартували прямі ефіри з книгарні "Сенс на Хрещатику"

Щочетверга з 10:05 до 12:00 слухачі й слухачки Радіо Культура мають можливість послухати й подивитися наживо прямі ефіри програми "Ранок культурної людини" з книгарні "Сенс на Хрещатику". 

Ведучі програми — Євгеній Агарков та Єлизавета Цареградська — разом із гостями ефіру щотижня обговорюватимуть найважливіші події та явища сучасної культури. 

"Радіо Культура — завжди там, де наша аудиторія. Саме тому вже не вперше ми співпрацюємо з книгарнями. В сучасній Україні саме вони є важливим громадським простором і місцем розмови не тільки про книжки. Тож у книгарні "Сенс на Хрещатику" працюємо щоранку, створюючи простір для змістовної розмови про важливе. І, звичайно, це нагода на власні очі побачити, як працює радіо", — говорить  виконавча продюсерка Радіо Культура Ірина Славінська.

Перший ефір 3 жовтня о 10:05 розпочався розмовою ведучого Євгенія Агаркова із заступницею директорки Українського інституту книги з міжнародної співпраці Оленою Одинокою та філософом, публіцистом, перекладачем Вахтангом Кебуладзе про цьогорічний український національний стенд на Франкфуртському книжковому ярмарку, українську незламність і багатогранність та унікальність українських книжок.

Повну розмову можна почути за посиланням.

Об 11:00 до ефіру долучився Юрій Макаров — журналіст, телеведучий та письменник, який презентував свою нову збірку "Та невже? Книга особистих відкриттів". Він розповів про процес створення книги, українську модерність і мову.

Повну розмову можна почути за посиланням.

Всі ефіри програми "Ранок культурної людини" можна послухати на сайті Радіо Культура.

Радіо Культура — головний осередок культурного життя країни в радіопросторі. В ефірі можна почути програми про актуальні культурні події України й світу, історичні рубрики та найкращі зразки класичної музики, улюблені літературні передачі — радіодетективи, радіодраму тощо. Слухайте Радіо Культура на хвилях у FM-діапазоні, а також в мобільному застосунку suspilne.radio в Google Play та App Store, і на сайті suspilne.radio.