Виставка "Зброя та Безпека 2017" відкрилась сьогодні у Києві (Аудіо)

Виставка "Зброя та Безпека 2017" відкрилась сьогодні у Києві (Аудіо)

Понад 150 зразків військової і спеціальної техніки, обладнання для виробництва озброєння і багато іншого, необхідного силовим структурам, представлено на чотирнадцятій міжнародній спеціалізованій виставці "Зброя та Безпека 2017", що відкрилась Сьогодні у Києві.

Розповідає Володимир Задворний:

"Свою продукцію представляють майже чотириста фірм із п’ятнадцяти країн світу. Зокрема з Пакистану, Туреччини. Польщі, Об’єднаних Арабських Еміратів, Бразилії. Але більшість зразків створені на державних і приватних оборонних підприємствах України. Серед них - дослідний зразок модернізованої самохідної зенітно-ракетної установки для боротьби з будь-якими повітряними цілями, розповів мені директор державного підприємства "Арсенал" Ігор Волощук.

Вітчизняні зброярі виставили доволі багато зразків нової і модернізованої бронетехніки. Представник державного конструкторського бюро машинобудування імені Морозова Станіслав Меншиков розповів про особливості нового зразка БТР 4 МВ 1. За його словами, у новому модернізованому БТР були враховані зауваження і побажання військових, які виконували бойові завдання антитерористичної операції на попередній модифікації.

Ознайомившись із зразками бронетехніки одного із вітчизняних підприємств міністр оборони Степан Полторак висловив деякі побажання.

Взагалі спектр зразків бойової техніки на виставці дуже широкий. Від стрілецької зброї до бронетехніки та авіаційної техніки і бойових катерів і кораблів. Виставка триватиме до 13 жовтня.

Володимир Задворний. Українське Радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!