Для проросійських найманців закони не писані: 20 порушень перемир'я на Донбасі

Для проросійських найманців закони не писані: 20 порушень перемир'я на Донбасі

Наприкінці минулої доби основна активність противника й надалі зберігалась на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Тут після 18-ї години бойовики декілька годин із різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали наші опорні пункти на південно-східних околицях Авдіївки. Українські бійці жорстко відповідали противнику. Також ввечері проросійські найманці відкривали вогонь із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у районі шахти "Бутівка", Невельського та Майорська", - зазначили в штабі.

За інформацією штабу, на Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів ворог обстрілював наших захисників на підступах до Лебединського і Водяного. А з 21.00 і впродовж години бойовики били з 82-міліметрового міномету, гранатометів та стрілецької зброї по укріпленнях сил АТО поблизу Широкиного.

"Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 20 разів порушили перемир’я. Українські військові 12 разів вогнем у відповідь примушували противника до дотримання мирних домовленостей. Унаслідок бойових дій один наш боєць був поранений, ще двоє отримали бойові травми", - йдеться в повідомленні.