Промінь рекомендує: Tvorchi i Pozdniakov з треком "Каланхое"

Промінь рекомендує: Tvorchi i Pozdniakov з треком "Каланхое"

Дует TVORCHI в особі Андрія Гуцуляка і Джеффрі Кенні – часті гості в нашому ефірі. Радіо Промінь крутив їх ще тоді, коли вони мали локальну популярність в Тернополі і навіть не думали про "Євробачення". З того часу TVORCHI встигли перетворитись на зірок, представити Україну на головному співочому конкурсі Європи і записати купу хітових треків.

А сьогодні хлопці повертаються з несподіваним дуетом – піснею "Каланхое", записаною з молодим виконавцем Андрієм Поздняковим.

Андрій став підопічним гурту TVORCHI в телевізійному проєкті "Неймовірні дуети". Ідея проєкту полягає у тому, що наставники шоу обирають музикантів-початківців під час онлайн-кастингу, після чого запрошують їх до Києва і готують до фіналу – допомагають з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо. В рамках проєкту TVORCHI та Поздняков і написали трек "Каланхое".

Виступ з TVORCHI в Неймовірних дуетах став першим виступом на великій сцені у житті Андрія Позднякова – хоча свою дебютну пісню "Тіп" він випустив у 2022 році. Йому 28 років. Родом він з села Петрівка на Полтавщині. Андрій мріяв виступати на сцені ще зі школи. Попри те, що з часом музика перейшла в статус хобі, останні сім років пише пісні, знімає та монтує кліпи. В своїх піснях він розповідає історії, що – як стверджує сам – "трапляються з кожним. Вони телепортують слухача в місця, де переважно закінчується більшість вечірок".

Власне, авторство тексту треку "Каланхое" та мелодії вокалу належить саме Позднякову, а музику та саунд написав та спродюсував Андрій Гуцуляк з гурту TVORCHI. За словами Pozdnіakov, на написання тексту його надихнув батько, який колись приїхав в гості до них з дружиною з квіткою каланхое.

Детальніше про цю історію, а також про спільну енергетику та про хобі, яке здатне перевернути життя, Pozdnіakov розповів у ефірі Радіо Промінь за підтримки своїх друзів і колег TVORCHI – Андрія Гуцуляка та Джеффрі Кенні.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото надане артистами

"Каланхое" заслуговує на те, щоб рости, а Pozdnіakov – на перемогу!

Привіт, хлопці! Оскільки ви зараз всі троє з нами на зв’язку, будемо допитувати вас по черзі. І перше запитання автору – чому саме каланхое привіз тоді тато? Що там за історія?

Pozdnіakov: Не знаю! Напевно, він так відчув. І напевно, доля його вела до того, щоб зробити цей крок, і до того щоб в результаті отримати таку гарну пісню.

А чому до цього дуетного виступу з TVORCHI на шоу ти не виступав? Не було такої мети чи щось не складалось? Чи взагалі ти займаєшся чимось іншим по житті, а пісні і музика для тебе не є важливими? 

Pozdnіakov: Ну, десь так воно і є. Напевно, творчість була завжди як хобі, а не як основний вид діяльності. Але тепер, скоріш за все, фокус уваги мій трохи зміститься в бік творчості (сміється). 

Чим же ти займався до того як фокус уваги змістив?

Pozdnіakov: Я – директор мережі стоматологічних клінік.

Овва! Записали (всі сміються). Скажи, а як ви з TVORCHI перетнулись? Як відчули, що хочете робити цю колабу разом? Це ж не так вже й просто – знайти спільний вайб і спільну енергетику. 

Андрій Гуцуляк: Ми в рамках "Неймовірних дуетів" вибрали учасника Андрія Позднякова, бо відчули, що можемо зробити щось цікаве. Звісно, ми ділимося з ним своїм досвідом, даємо якісь настанови й поради. 

До речі, 16 жовтня буде фінал "Неймовірних дуетів", і хочемо попросити всіх проголосувати за нашого учасника – Андрія Позднякова. Тому що "Каланхое" заслуговує на те, щоб рости – а Андрій на перемогу в цьому шоу. 

Ми вирішили записати і випустити пісню, тому що хотіли, щоби про Андрія дізналось якомога більше людей. І сама пісня гідна того, щоби бути почутою. Тому ми вирішили презентувати її не тільки в рамках шоу "Неймовірні дуети", а також на музичних платформах. 

Чи це колаборація з перспективою не лише на це шоу, і в подальшому плануються інші дуетні роботи – з Pozdnіakov чи іншими артистами?

Андрій Гуцуляк: Нещодавно ми презентували альбом "Planet Х", де є три чудові колаборації – з гуртом The Hardkiss, Klavdia Petrivna і The Maneken (Женею Філатовим). Хто ще не чув – рекомендуємо їх послухати. А на майбутнє, звісно, будуть інші цікаві роботи. Не можемо привідкривати завісу. Можемо лише сказати те, що 26 жовтня у нас буде концерт в Києві і ми всіх запрошуємо! 


Фото надане артистами

Наостанок просимо вас звернутись до слухачів Радіо Промінь з побажаннями чи просто тим, що у вас зараз на серці й на душі.

Pozdnіakov: Нехай сьогодні, в такий хмарний день, вийде сонце і, як Радіо Промінь дарує вам посмішки, так і погода подарує нам радість і тепло. 

Джеффрі Кенні: Бажаємо вам щастя і здоров’я, любові і всього найкращого! Джеффрі також був з вами, просто погано виспався! (всі сміються).

Андрій Гуцуляк: Ну і, звісно, бажаємо, щоб ви слухали пісню "Каланхое", додавали її собі у плейлисти – і співали її в унісон з нами! 

Pozdnіakov: А ще можна подивитись відео на Youtube!

Андрій Гуцуляк: Не можна, а потрібно обов’язково! Бо там складна хореографія, Андрію дуже складно давалося її зробити…

Pozdnіakov: Але він дуже постарався і вона вийшла! (всі сміються). 

Слухати трек Tvorchi i Pozdniakov "Каланхое", як і багато інших прем’єр, можна в плейлисті "Промінь Рекомендує 2024" на Spotify.