Завтра він поїде назавжди: Гурт Tvorchi та Pozdniakov видали спільний трек "Каланхое"

Завтра він поїде назавжди: Гурт Tvorchi та Pozdniakov видали спільний трек "Каланхое"

Гурт Tvorchi та Pozdniakov випустили пісню "Каланхое", що зображує драму стосунків, де кохання приречено на завершення. Головна героїня прагне зберегти стосунки, але розлука неминуча. 

Трек створено артистами під час телевізійного проєкту "Неймовірні дуети".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Tvorchi & Pozdniakov

"Основний меседж пісні "Каланхое" в тому, що, на мою думку, наше суспільство має досить стереотипне враження про те, що лише дівчата можуть кидати хлопців і розривати стосунки. Але й дівчатам інколи розбивають серця. Тому героїня пісні дуже хоче бути з хлопцем і сьогодні він залишається, але обоє розуміють, що завтра він поїде назавжди. Щодо роботи з Tvorchi на проєкті "Неймовірні дуети", то насправді Андрій і Джефрі поділилися зі мною безцінним досвідом, багато чому мене навчили і взагалі показали, як це все працює. І наше спілкування було максимально комфортним для мене і дуже їм дякую за це. А також хотів би додати, що насправді хлопці дуже прості, надихаючі та щирі, і мені передалась їхня легкість така і творчість, тому недарма, напевно вони собі обрали таке ім'я творче", — розповів Pozdniakov в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.