Запрошення до хаотичного світу: temstime презентував дебютний повноформатний альбом

Запрошення до хаотичного світу: temstime презентував дебютний повноформатний альбом

temstime випустив свій перший повноформатний альбом "Chaos", який став своєю рідною розповіддю про внутрішній безлад і пошуки нових сенсів. Альбом містить треки з роздумами про життя серед хаосу

"Мій перший альбом — це біль, блукання і пошук нових змістів. Це хаотичний звук і різнобарвність треків, які відображають мій стан", — поділився temstime в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба temstime

"Мій перший альбом "Chaos" — це розповідь безладного стану людини під час її існування серед хаосу. Це біль, це блукання і пошук нових сенсів. Це різні погляди на кохання і розмови з космічним тілом, якому ти кажеш про все, що накипіло. Хаотичний звук, різнобарвність треків і різне звучання мого голосу — це все в моєму першому альбомі. Я був щиро радий почути позитивні відгуки про мій перший сингл з альбому "Бруд", який розповідав про незламність себе в цьому брудному світі. Тож головний трек альбому "Тону" продовжує його історію, тільки тепер я намагаюсь піддатись тенденціям хаосу і стати тим, ким прийнято вважати за ідола через слова "я тону, я зникаю". Під час написання альбому я створив особистий хаос і всі складнощі і труднощі відкрили новий погляд на альбом, нові значення пісень та бачення навколишнього світу. Я здолав свій хаос. Тепер ділюся ним із вами. Тож запрошую вас до свого хаотичного світу", — розповів temstime в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у вересні temstime презентував сингл "10 разів".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.