Українські зірки закликають не замовчувати психологічні проблеми

Українські зірки закликають не замовчувати психологічні проблеми

Реперка Alyona Alyona долучилася до соціальної кампанії #янебоюсянебійсяіти, під час якої популярні люди розповідають про психологічні проблеми, які у них виникали.

0:00 0:00
10
1x

Кампанію #янебоюсянебійсяіти ініціював вокаліст групи Bahroma Роман Бахарєв і до неї вже долучилися Катерина Офліян, ONUKA та Alyona Alyona.

Мета соціальної ініціативи – стимулювати молодих людей говорити про свої психологічні проблеми та вчасно отримувати допомогу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я НЕ БОЮСЯ! ⠀ Цю історію я не хотіла розповідати нікому, але згодом зрозуміла головне. НЕ ТРЕБА МОВЧАТИ! ⠀ У всіх нас трапляються тяжкі ситуації в житті, такі, що просто вибивають нас з колії, але ми маємо пам‘ятати, що є люди, котрі готові нам допомогти. Ми не одні і це я знаю точно. ⠀ І навіть, якщо ваші рідні та близькі не розуміють вас, не готові підтримати, звертайтесь до спеціалістів, психологів. Бо ви у себе одні, пам‘ятайте про це❤️ ⠀ #янебоюсянебійсяіти #янебоюсьнебойсяиты ⠀ Я з радістю підтримую таку круту ініціативу від @bahroma Сайт для безкоштовної консультації психотерапевта: tellme.com.ua ⠀ ............................ ⠀ I'M NOT AFRAID! ⠀ I did not want to tell this story to anyone, but later I understood the main thing. YOU SHOULD NOT BE SILENT! ⠀ We all have difficult situations in life that just get us off track, but we need to remember that there are people who are willing to help us. We are not alone and I know that for sure. ⠀ And even if your family and friends do not understand you, are not ready to support, you should see a specialist, psychologist. Because you must take care of yourself, remember this(heart) ⠀ #янебоюсянебійсяіти #янебоюсьнебойсяиты #imnotafraiddontbeafraid ⠀ I am happy to support such a cool initiative from @bahroma

A post shared by Альона (@alyona.alyona.official) on

 "Друзі, привіт! Сьогодні я з вами хочу поділитися однією дуже особистою історією. Чому хочу поділитися? Тому, що я не боюся про це говорити, хочу щоб не боялися і ви. Адже дуже часто нам в нашому житті потрібна допомога, проте, ми звикли тримати все всередині себе і ні до кого не звертатися. Це неправильно. Я говорю до вас і хочу, щоб ви говорили про це до мене, або до всіх. В одних моїх серйозних стосунках в житті трапився такий випадок – ми з моїм молодим хлопцем гуляли по вулиці і просто спілкувалися, розмовляли, і в той час, коли нічого не віщувало біди, він сказав мені таку штуку: "я не бачу майбутнього в стосунках з тобою далі". Для мене це був наче грім серед ясного неба. Я не могла зрозуміти чому. На що він сказав – "ти жінка в тілі, через багато років, коли тобі буде сорок або за сорок, в тебе почнуться проблеми зі здоров'ям, а я молодий-гарячий, таким і залишуся, і я б не хотів, щоб у майбутньому мені довелося доглядати за тобою, якось тебе по лікарнях возити чи ще щось таке подібне". І мене ці слова дуже-дуже ранили в серце, тому що мені було дивно, адже його завтра так само міг збити автомобіль, він може стати людиною з інвалідністю, і ми не знаємо, що може бути завтра. Проте, для нього були вагомішими якісь очевидні факти, про те, що я є в тілі зараз, і він думав, що я залишуся такою назавжди, і навіть якщо б я залишилася такою назавжди, це абсолютно нічого не міняє, тому що ми всі гарні люди всередині, треба цінувати той час і насолоджуватися тим часом, який ми проводимо разом. Для мене це було дуже дивно, мене це дуже сильно ранило, я замкнулася в собі, і я ні з ким про це не говорила. Ніколи в житті нікому про це не розповідала. Тому що це надто особисте, як мені здавалося. Це щось таке, що не можна виносити назовні, тому що хто тебе зрозуміє?  Мені здавалося, що всі погодяться з ним і скажуть, ну, це так, ей, приймай реальність, приймай себе такою, яка ти є, і змирися з тим, що після сорока років ти там, не знаю, помреш дуже-дуже швидко. Я вважаю, що це неправда. Я вважаю, що про такі речі треба говорити. Треба було просто ділитися цим з усіма, треба було сходити до психолога, а не паритися з цього приводу, не носити це в собі, і не виїдати себе з середини за те, що ти такий є. Особливо, коли ти в стресі, коли ти залежний від їжі, ти починаєш такі ситуації "заїдати". А треба було виносити це назовні, спілкуватися про це. І цією історією я хочу закликати вас усіх – не мовчіть, будь ласка, не бійтеся говорити про проблеми, які є у вас всередині, про ваші сумніви, про ваші переживання, адже саме в діалозі з людьми ви можете отримати допомогу.  Ви можете звернутися до психолога і отримати допомогу, щоб всередині вас нічого не їло, щоб ви всередині не вигнивали. Я не боюсь і ти не бійся!", – розповіла Alyona Alyona.

Більше історій  кампанії #янебоюсянебійсяіти слухайте 30 жовтня о 19:00 в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".