Присвята захисникам України: KRUT і BAH.ROMA спільно випустили пісню "Воїну"

Присвята захисникам України: KRUT і BAH.ROMA спільно випустили пісню "Воїну"

BAH.ROMA та KRUT презентували спільну пісню "Воїну", яка присвячена українським захисникам. Трек уже доступний на стрімінгових платформах і є музичною даниною тим, хто щодня боронить Україну.

"Ми записали, на мою думку, дуже гарну пісню, і завдяки Марининому голосу вона зазвучала інакше — м'яко й ніжно. Написана вона від щирого серця, щоб віддячити кожному українському воїну", — поділився Роман Бахарєв (BAH.ROMA) в ефірі Радіо Промінь.

Пісня "Воїну" є подякою захисникам і покликана нагадати про їхню надважливу роль у боротьбі за майбутнє України.

 

Фото: Пресслужба Романа Бахарєва

"Хочу запропонувати вам послухати гарну пісню, яку ми випустили разом із Мариною Круть, і ця пісня називається "Воїну". Знаєте, я радий сьогодні від того, що в мене є можливість поділитися з вами цією красою. Нам вдалося з Мариною записати, на мою думку, дуже гарну пісню, і саме завдяки Марининому голосу ця пісня зазвучала інакше, більш м'яко і ніжно, і написана вона від щирого серця, щоб віддячити всім тим, хто щомиті боронить наше сьогодення, виборює наше майбутнє — це присвята кожному українському воїну", — розповів BAH.ROMA Роман Бахарєв в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у вересні BAH.ROMA презентував саундтрек до фільму "Буча".

Також читайте інтервʼю Роман Бахарєв (BAH.ROMA): Пошук себе — це і є творчість, коли зупиняєшся — ти просто вмираєш.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.