Притулок для тварин у Пирогові постійно атакують невідомі (аудіо)

Притулок для тварин у Пирогові постійно атакують невідомі (аудіо)

Розслідувати атаки на притулок тварин, що у Пирогові під Києвом, закликає правоохоронців товариство захисту тварин "SOS".

Притулку двадцять років, повідомила сьогодні на прес-конференції у Києві президент товариства Тамара Тарнавська. Останнім часом на цей заклад, його працівників і тварин, які там утримуються, за її словами, скоєно низку нападів.

Розповідає Володимир Задворний:

"Перший напад було скоєно у 2014 році, розповідає Тамара Тарнавська, - було спалено її авто, а пізніше - і приміщення для утримання цуценят у притулку. У наступні рокИ, за її словами, фіксувались отруєння собак.

Торік притулок почали обстрілювати з вогнепальної зброї і у новому році невідомі убитили собаку, розповідає зоозахисниця.

За словами директора Департаменту міського благоустрою київської міської держадміністрації Андрія Фіщука, з цим питанням київська влада зверталась до поліції.

17 січня відбулася зустріч за участі зоозахисниці Тамари Тарнавської, Київського міського голови Віталія Кличка і голови патрульної поліції Юрієм Зозулєю. Тамара Тарнавська, за її словами, сподівається, що це допоможе вирішити проблему".

Володимир Задворний. Українське Радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!