Бойовики 12 разів за добу обстріляли позиції ЗСУ

Бойовики 12 разів за добу обстріляли позиції ЗСУ

Двоє бійців ЗСУ отримали поранення, двоє - бойові травми.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 12 разів порушили режим припинення вогню. У відповідь військовослужбовці Збройних сил України 8 разів застосовували зброю для примушення противника до миру. Внаслідок бойових дій двоє наших захисників були пораненні, ще двоє отримали бойові травми", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наприкінці вчорашньої доби бойова активність російсько-окупаційних угруповань змістилась з Донецького напрямку на Луганський, який раніше був відносно спокійним. Після 18 години бойовики з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь по позиціях сил АТО на підступах до Станиці Луганської, Валуйського, Новоолександрівки, Трьохізбенки.

На Приморському напрямку увечері проросійські найманці впродовж декількох годин обстрілювали з озброєння БМП, автоматичних гранатометів та кулеметів українські опорні пункти ЗСУ неподалік Гнутового. У відповідь військовослужбовці сил АТО застосовували увесь спектр незабороненого піхотного озброєння. У результаті цього протистояння близько 18 години один наш захисник був поранений, інший отримав бойову травму.

На Донецькому напрямку ввечері було відносно спокійно. Лише поблизу Зайцевого зафіксований недовготривалий обстріл українських укріплень із стрілецької зброї.