Жителі Донбасу потребують присутності громадських організацій (Аудіо)

Жителі Донбасу потребують присутності громадських організацій (Аудіо)

Жителі міст Донбасу нині найбільше потребують присутності громадських організацій, які допомагають їм розширити індивідуальні кар"єрні і професійні можливості.

Такі дані отримала команда ініціативи GoEast  громадської організації Global Office, яка протягом липня-серпня вивчала запити людей у 17 містах Донецької та Луганської областей, - повідомила в ефірі Українського радіо координатор проекту Світлана Колодій

Додам, учасники  ініціативи GoEast проаналізували потреби 80 громадських організацій у 17 містах Донецької та Луганської областей.
Ініціатива передбачає підтримку проектів на Сході через посилення інституційної та комунікаційної спроможності громадського сектору Донбасу і створення врешті консолідованої спільноти, ціннісно об’єднаної.

Аналіз свідчить, що за три роки громадська спільнота у Донецькій та Луганській областях змінилася, з"явилось більше активних громадських організацій, які поступово переходять від гуманітарної підтримки до більш сталих проектів.

Більшість громадських об"єднань на Сході нині прагнуть бути незалежними від ґрантів, натомість підсилювати діяльність соціальним підприємництвом.

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!