Не вщухає вогонь на Донбасі

Не вщухає вогонь на Донбасі

Проросійські найманці продовжують обстрілювати позиції українських військових. З початку доби зафіксовано 26 обстрілів, звітує штаб АТО. Серед них, 16 обстрілів було на донецькому та 10 на маріупольському напрямку.

Використовують бандити міномети, гранатомети різних систем, кулемети великого калібру. Знову під вогнем противника, зокрема, й активним снайперським: Авдіївка, Піски, Опитне, Зайцеве, шахта Бутівка, Широкине, Мар’їнка.

Неспокійно й на Луганщині. З автоматичних гранатометів бойовики обстріляли позиції 59 бригади на околицях Попасної і Новотроїцького. Вівся періодичний обстріл зі стрілецької зброї та гранатометів опорних пунктів українських військових в районі Трьохізбенки.

Учора поблизу Новотошківського на фугасі підірвалися бійці 80 аеромобільної бригади. Троє військових загинули, двоє зазнали поранень. А між селами Трьохізбенка та Лопаскіно була обстріляна зведена мобільна група. Поранено трьох бійців.

У зв'язку з цими подіями, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомив про можливість припинення роботи пунктів пропуску на Луганщині.