Екстракт переживань: Mari Cheba презентувала сингл "Ріка любові"

Екстракт переживань: Mari Cheba презентувала сингл "Ріка любові"

Mari Cheba випустила нову пісню "Ріка любові". Трек має на меті підтримати жінок, які чекають або разом зі своїми чоловіками захищають країну від російської агресії.

"Це екстракт переживань, який я збирала під час спілкувань з військовими та їхніми дружинами. Я хотіла передати меседж нашим бійцям, що їх кохають, їх чекають, і підтримати жінок, яким потрібна сила духу", — зазначила Mari Cheba в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Пісня підкреслює важливу роль жінок у цей складний час, їхню відданість і силу. За словами виконавиці, вона прагнула створити символ надії для кожної, хто чекає на повернення коханого з війни.

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Пресслужба Mari Cheba

"Сингл "Ріка любові" — це мій екстракт переживань, який я збирала під час моїх виступів на фронті, під час мого спілкування з військовими, з дружинами військових, з дівчатами військовими, я побачила дуже багато відданості наших жінок, я побачила, наскільки нашим дівчатам хочеться, щоб наші хлопці скоріше повернулися. І от саме кохання дівчат, жінок, дружин тримає наших бійців. Я хотіла передати такий меседж нашим бійцям, що їх кохають, їх чекають, і підтримати наших жінок, яким важко, яким потрібна сила духу, сила любові. Я думаю, що кожна знайде своє в цьому трекові, нам нічого не лишається, окрім як бути поруч, окрім як зрозуміти і тим дівчатам, які чекають, і тим дівчатам, які служать поряд, які люблять, які пішли за своїми чоловіками на фронт. Для мене от якраз жіноча сторона переживань війни зараз дуже актуальна. На жінках зараз тримається дуже багато емоційного, дуже багато соціальних ініціатив, їм зараз треба вирішувати ті питання, які вони не вирішували до цієї повномасштабної війни і багато чому новому вчитися, але це все можна подолати, якщо це все робиться з любов'ю до своєї близької людини і заради чого — всі ми розуміємо — заради того, щоб вони повернулись. Тому нехай ця пісня буде зціленням, нехай ця пісня буде таким маячком надії для дівчат, що це все дає сили рухатися нам до перемоги разом", — розповіла Mari Cheba в ефірі шоу "Селекція"  на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні Mari Cheba представила пісню і кліп "Тягне".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.