Сміливість почати новий шлях: Околиця та Electrobirds спільно випустили сингл "Станемо іншими"

Сміливість почати новий шлях: Околиця та Electrobirds спільно випустили сингл "Станемо іншими"

Гурт Electrobirds спільно з Околицею випустив трек "Станемо іншими", що розповідає про складність прощання і початок нового шляху. Вокаліст Electrobirds Андрій Єрмаков, який служить у ЗСУ, записав свій вокал під час відпустки, а робота над аранжуванням тривала понад півроку.

"Це пісня про любов, відповідальність і про те, як важливо бути чесним із собою та партнером", — поділився Андрій Єрмаков в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Electrobirds 

"Спільний трек із Околицею, який називається "Станемо іншими"  — про кінець і початок, про минуле та майбутнє, про любов та біль, про прив'язаність і, звісно, про відповідальність, про сміливість відпустити один одного і почати новий шлях. Це пісня про чесність із собою та своїм партнером. Через те, що я зараз знаходжусь в лавах ЗСУ, над треком ми працювали довго — десь із кінця лютого. Дмитро, наш текстовик-поет, написав текст і вокальну мелодію, а я в цей час був у відпустці і встиг записати свій вокал на студії. Далі ми разом із Околицею протягом півроку працювали над аранжуванням, в моменти, коли в мене були вільні сили та час. Доводилось робити це в умовному гаражбенді, бо інструментів із собою не було. Ну і нарешті наприкінці серпня трек був готовий. Це був цікавий та приємний досвід працювати з Околицею. Щодо планів на майбутнє — складно щось прогнозувати, враховуючи обставини. Виступів поки, на жаль, не буде з очевидних причин, а музику будемо випускати по можливості, якщо на це буде час", — розповів вокаліст гурту Electrobirds Андрій Єрмаков в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Околиця видала сингл "Мокрими пʼяними".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.