Ann in Black: Ідеї та теми пісень я запитую у родичів і підписників

Ann in Black: Ідеї та теми пісень я запитую у родичів і підписників

Співачка Анна Гаврилик, яка виступає під сценічним ім'ям Ann in Black, під час вибору вбрання надає перевагу чорному кольору, тож саме цей факт і став одним із вирішальних у виборі творчого псевдоніма артистки. Виконавиця та авторка пісень створює музику в стилі Dark Pop і у своїх треках часто використовує іронію. Днями співачка презентувала нову композицію "Він хропе", на створення якої її надихнули власні безсонні ночі.

В ефірі шоу "Вікенд Нової Музики" на Радіо Промінь Ann in Black презентувала пісню "Він хропе" та розповіла ведучій Ксенії Івась історію створення композиції, яку виконавиця присвятила тим, кому так само як і їй надокучає хропіння партнера.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Ann in Black 

Останнім часом я запитую в родичів і підписників про ідеї й теми, на які написати пісні

Анно, сьогодні в нашому шоу ти презентуєш пісню "Він хропе". Розкажи, що це за історія?

Я почну з того моменту, як я пишу пісні. Останнім часом я запитую в родичів і підписників про ідеї й теми, на які написати. За рік, відколи я пишу пісні для проєкту Ann in Black, я зрозуміла, що можу писати про будь-що. Наприклад, у мене є пісня "Я не готую я не прибираю", мені її порадила написати моя хатня працівниця. Коли я запитала у моєї другої половинки, про що ще написати, то він каже: "Яка тема в наших стосунках тебе тригерить найбільше?". Я відповіла, що, звісно, це те, що він хропе, бо це єдиний його недолік. Тому можна сказати, що я написала пісню на його замовлення. Перед релізом цієї пісні, я опублікувала її фрагмент в Instagram і запитала у підписників, чи є в когось схожа історія і як вони з цим справляються. Я отримала сотні коментарів з порадами та особистими історіями: хтось розлучився, хтось спить в іншій кімнаті, а хтось накривається подушкою. Щоб не чути хропіння, я одягаю навушники й таким чином засинаю.

Чи визначилася ти з тим, якою співачкою хочеш бути? У якому жанрі хотіла б себе спробувати?

9 серпня у мене вийде пісня, яку я написала 2 місяці тому. Вона записана в колаборації з дуже відомим артистом і в ній я якраз розкриваюсь як ліричний персонаж.

Редакторка текстової версії — Олена Кірста

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.