Велике полегшення: Мія Рамарі представила пісню "На самоті"

Велике полегшення: Мія Рамарі представила пісню "На самоті"

Співачка Мія Рамарі випустила новий трек "На самоті", який розповідає про здатність знайти спокій і радість на самоті. Пісня покликана передати слухачам відчуття гармонії та полегшення. В ефірі радіошоу "Селекція" Мія запросила слухачів на свій виступ на благодійному фестивалі "Нравиця!" 30 червня в Києві, підкресливши, що 80% прибутку від продажу квитків буде передано на потреби ЗСУ.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Мії Рамарі 

"Пісня "На самоті" про те, наскільки важливо бути в спокої, коли ти один, коли тобі не потрібно інших людей, щоб почуватись не самотньо, коли ти можеш радіти і сам удома, просто дивлячись у вікно і тебе нічого не буде турбувати. Це стан, до якого дуже важко дійти, але коли ти все ж таки зможеш бути у спокої на самоті, то відчуваєш велике полегшення. Я б дуже хотіла, щоб слухач відчував це під час прослуховування моєї пісні і сподіваюся, якщо комусь самотньо, то я зможу передати спокій та мир через музику. Наразі можу анонсувати свій виступ на фестивалі "Нравиця!" у Києві, на якому я  виступатиму 30 червня. Тож усіх запрошую купувати квиточки, з яких, до речі, 80% прибутку піде на ЗСУ", — розповіла Мія Рамарі в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У лютому Мія Рамарі спільно з Настею Гонцул видала пісню "Мій кіт і я".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.