Навколо ракети: Gorim! і Yuzvik представили спільний сингл "Fire show"

Навколо ракети: Gorim! і Yuzvik представили спільний сингл "Fire show"

Gorim! і Yuzvik випустили спільний трек "Fire show", який відображає внутрішній стан та реалії життя українців під час війни. 

""Fire show" — це сукупність внутрішнього стану і злободенних меседжів про реальність, в якій живуть українці", — розповів Yuzvik в ефірі Радіо Промінь.

Це вже третій спільний сингл Gorim! і Yuzvik. Попередні пісні, зокрема "Котики на сонці", отримали позитивні відгуки від критиків та слухачів.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Yuzvik & Gorim!

"Трек "Fire show" ми почали робити ще півроку тому, але через роботу в сайд-проєктах у мене та у Gorim! процес написання трохи затягнувся, але ми продовжували доробляти цей трек приблизно за місяць до релізу. "Fire show" — це сукупність внутрішнього стану і злободенних меседжів про реальність, в якій живуть українці. Головна ідея пісні міститься в кінці приспіву "навколо ракети під ними любов палає". Саме так виглядає кожен день кожної людини в Україні: трохи про життя, трохи про любов, трохи про зраду і несправедливість. Це вже третій сингл, над яким ми працювали спільно з Gorim! Дві попередні наші роботи, особливо остання, яка називається "Котики на сонці" були дуже добре сприйняті музичними критиками, слухачами і багатьма українськими радіостанціями і музичними ЗМІ. Звісно, ми вдвох і далі будемо працювати над новими треками і ми дуже пишаємось тим, що можемо дарувати якісну і сучасну музику нашим слухачам", — розповів Yuzvik в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.