BAH.ROMA видав пісню про страх і любов під час війни

BAH.ROMA видав пісню про страх і любов під час війни

BAH.ROMA Роман Бахарєв видав на стрімінгових платформах трек "Котики". Це вже третій реліз артиста з початку повномасштабного вторгнення. У новій пісні Роман Бахарєв досліджує такі поняття, як любов і страх під час війни.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба BAH.ROMA

"Я вам по-доброму заздрю, тому що у вас є можливість послухати вперше мій трек. Мені б хотілося, щоб ця пісня вас надихнула. Щоби у вас з'явилося ще більше бажання жити, проживати кожну мить свого життя, як востаннє. І щоби ще із більшою пристрастю ви робили речі, які любите. Але, друзі, пам'ятаємо, що ця можливість у нас є завдяки хлопцям та дівчатам, які нас прямо зараз захищають. Тому просто варто пам'ятати, що від кожного з нас залежить наше майбутнє, від донатів, від маленьких і великих справ заради перемоги", —  розповів Роман Бахарєв в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

З початком повномасштабної війни Роман Бахарєв займається благодійністю, співпрацює з фондом TulSun, збираючи гроші на медичні, реабілітаційні та освітні проекти. У 2022 році Роман зіграв благодійний концерт у Лондоні, а також у Лісабоні та в Тбілісі. Також допомагає військовим та медикам на передовій, організовуючи та закриваючи збори на придбання машин швидкої допомоги, пікапів та амуніції.

Нагадаємо, у травні BAH.ROMA видав пісню "Останній день літа", яку присвятив захисникам і захисницям України.

Також читайте інтервʼю Роман Бахарєв (BAH.ROMA): Я жалкую, що раніше не писав пісні українською, бо в мене виходить суперкласно.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.