Юля Юріна видала альбом "Рефлексія"

Юля Юріна видала альбом "Рефлексія"

Юля Юріна видала новий студійний альбом "Рефлексія". До нього увійшли 9 авторських треків, що були створені упродовж останніх двох років.

Альбом складається виключно з авторських пісень артистки. Він був створений ще до повномасштабного вторгнення, проте презентацію було скасовано, а сам альбом за ці два роки трансформувався під впливом подій, лайв-виступів та набув нових сенсів. Альбом вже доступний на всіх музичних майданчиках, а на YouTube відбулась презентація кліпу на пісню "Хто ти такий".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Шавловська Тетяна

"Цей альбом мав вийти ще 25 лютого 2022 року, але повномасштабне вторгнення внесло свої корективи та я скасувала реліз цього альбому. Пройшло майже два роки, альбом поповнився новими піснями, змінився по звучанню та набув нових сенсів. Цей альбом відображає мій внутрішній стан, мої ментальні особливості та психічні хвороби. У "Рефлексії" я майже не звертаюся до українського фольклору, виключенням стала пісня "Колискова", в якій змішалися "Місячна соната" гітарні рифи пісні Sweet Dreams та приспів з традиційної української колискової. Дуже хочу виділити пісні "Хто ти такий" та "Зуби", бо це найулюбленіші треки з альбому, які дуже чітко транслюють мій поточний стан, а через них я визволяю всю свою агресію та злість. Якщо ви полюбляєте нестандартну, місцями ламану, місцями агресивну, іноді сумну музику, то я пропоную ознайомитися з цим альбомом та прожити мою невеличку історію певного періоду життя", — розповіла Юля Юріна в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь

Концертна презентація альбому "Рефлексія" відбудеться у Києві 30 вересня.

У суботу 9 вересня о 12:00 Юля Юріна стане гостею прямого ефіру шоу "Вікенд нової музики" на Радіо Промінь!

Нагадаємо, у липні Юля Юріна видала  live-альбом "Ґвара".

Також читайте інтерв'ю: Юля Юріна: "Я більше не ЮЮ! Я відкрила нову сторінку, під справжнім ім'ям".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.

Новий сезон шоу "Селекція" в ефірі Радіо Промінь розпочнеться 8 вересня о 18:00.