Гурт Omana у новому кліпі показав мрії дітей війни

Гурт Omana у новому кліпі показав мрії дітей війни

Група Omana перевипустила свою пісню "Мрії" в акустичному звучанні. На неї знято кліп, в якому використані малюнки дитячих мрій. Оригінальна версія пісні "Мрії" була видана у лютому і присвячена трагедії Маріуполя.

 

Фото: Прес-служба гурту Omana 

"Я радий представити нову версію пісні "Мрії" та кліп до неї. У лютому ми випустили більш електронну версію, бо хотіли спробувати нове звучання, не бути, як старі рокери. Але коли я взяв акустичну гітару і заспівав після релізу пісні акустичну версію своїм хлопцям, вони одразу дали сигнал, що треба йти в студію і негайно записувати. Ми ще запросили віолончель — і вийшла дуже душевна версія, пісня більше розкрилася. І тому ми вирішили зняти на неї відео. Для відео ми запросили наших слухачів поділитися своїми мріями або намалювати їх. Одна з наших знайомих працює з дітьми, які є внутрішньо переселені або чиї батьки служать у ЗСУ, і діти завалили нас малюнками. Ми постаралися усе це підсвітити в нашому кліпі. Звісно, ми очікували, що більшість будуть мріяти про перемогу, але коли ти читаєш і бачиш, як діти мріють про протез для батька, про те, щоб відвідати бабусю у Новій Каховці, то розумієш, який тягар ми зараз несемо. Але водночас це можна конвертувати в енергію, щоб ми консолідувалися, об’єднувалися для перемоги. Що ми і робимо - рухаємось, і вона наближається. Дякуємо всім. Можемо зустрітися з кожним на концертах у Тернополі, Львові, Івано-Франківську, Вінниці, Києві — наприкінці червня у нас міні-тур. А в кінці липня ми завітаємо до Львова ще раз, на фестиваль Faine Misto: історії, які варто почути", — розповів фронтмен гурту Omana Олексій Богомольний в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні фестиваль Faine Misto 2023 оголосив виступи понад 70 артистів.

У листопаді гурт Omana представив саундтрек до коміксу.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.