Спецпроєкт "Чорнобиль - 35"
Спецпроєкт "Чорнобиль - 35"

Радіосеріал "Чорнобиль - 35". Чотирнадцять доль людей, які пов'язані з Зоною — її минулим, сучасним і майбутнім.

Передачі з архіву Культури

Радіосеріал за сценарієм Мирослава Лаюка. Реальні історії, реальні людські долі чорнобильської трагедії. У ролях: Євген Нищук, Олексій Богданович, Дмитро Завадський, В'ячеслав Хостікоєв, Василь Чорношкур, Павло Піскун. Ч.2

Радіосеріал за сценарієм Мирослава Лаюка. Реальні історії, реальні людські долі чорнобильської трагедії. У ролях: Євген Нищук, Олексій Богданович, Дмитро Завадський, В'ячеслав Хостікоєв, Василь Чорношкур, Павло Піскун

Радіосеріал "Чорнобиль - 35". Чотирнадцять доль людей, які пов'зані з Зоною - її минулим, сучасним і майбутнім.

Серія 14. Самоселка:"Які ми самосели? Я в своїй хаті. Я сама за себе відповідаю..."

Радіосеріал "Чорнобиль - 35". Чотирнадцять доль людей, які пов'язані з Зоною - її минулим, сучасним і майбутнім. Серія 12. Ігроман:"Коли з'явилася гра "S.T.A.L.K.E.R. Тіні Чорнобиля", яка підірвала світ, вона підірвала і мене..."

Радіосеріал "Чорнобиль - 35". Чотирнадцять доль людей, які пов'зані з Зоною - її минулим, сучасним і майбутнім. Серія 13. Історик "В ті дні було багато брехні, яку я усвідомлював поступово..."

Радіосеріал "Чорнобиль - 35". Чотирнадцять доль людей, які пов'зані з Зоною - її минулим, сучасним і майбутнім. Серія 12. Ігроман:"Коли з'явилася гра "S.T.A.L.K.E.R. Тіні Чорнобиля", яка підірвала світ, вона підірвала і мене..."

Радіосеріал "Чорнобиль - 35". Чотирнадцять доль людей, які пов'язані з Зоною - її минулим, сучасним і майбутнім. Серія 11. Культурна оглядачка:" Чорнобиль породив ряд складних філософських проблем. Він змусив нас переглянути цінності..."

Радіосеріал "Чорнобиль - 35". Чотирнадцять доль людей, які пов'зані з Зоною - її минулим, сучасним і майбутнім. Серія 10. Патрульний "Сім'я живе в Іванкові, 30 кілометрів від КПП, а я патрулюю зону. Часто проходжу повз свій будинок - ми мешкали на третьому поверсі..."

Радіосеріал "Чорнобиль - 35". Чотирнадцять доль людей, які пов'зані з Зоною - її минулим, сучасним і майбутнім. Серія 9. Архітектор "Багато будівель, зокрема дерев'яних, були зрівняні з землею одразу після трагедії. І це для декого виглядало ще страшніше, ніж отримати радіаційне зараження - коли твій дім знищують..."

Радіосеріал "Чорнобиль - 35". Чотирнадцять доль людей, які пов'зані з Зоною - її минулим, сучасним і майбутнім. Серія 8. Зоолог:"Працюю тут в складі групи, яка досліджує вплив радіації на тварин... "