ZAKHAR випустив сингл "Хочу"

ZAKHAR випустив сингл "Хочу"

ZAKHAR випустив новинку "Хочу" і готується до видання свого повноформатного дебютного альбому. Радіопремєра синглу "Хочу" відбулася в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Це перша пісня моя, з якої я почав придумувати свою музику. З цієї пісні почало формуватися моє звучання. Я на ній вчився створювати сам музику, робити аранжування, зводити. В ній започаткувався мій стиль, тому  вона була для мене дуже важлива і я дуже чекав цей реліз. Випустив тоді, коли відчув, що прийшов її час. Я її довго доточував, доробляв усілякі дрібниці. І першою її не хотілося випускати, тому прийшов зараз її час. Цією піснею хотів звернути увагу людей на те, щоб вони не забували жити. Кожен день ми просто пірнаємо в цю буденність, яка забирає нас своїми проблемами, забуваємо про якісь дрібниці, які приносять нам задоволення, наповнюють нас", - розповів ZAKHAR в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

На відміну від багатьох нових артистів, ZAKHAR планує дебютувати не з мініальбомом, а з повноформатною платівкою.

""Хочу" - це четвертий сингл. Я готую до випуску альбом. Лонгплей повний, це буде 8 пісень. Тобто, буде ще чотири пісні, які ще ніхто не чув. Дві з них ще не чув навіть я", - розповів ZAKHAR в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у квітні ZAKHAR та Ofliyan презентували спільний трек "Давай Горіти".

Фото: www.instagram.com/zakhar_music