"Фіолет" видав "карантинну" збірку

"Фіолет" видав "карантинну" збірку

Група "Фіолет" видала на цифрових музичних платформах збірку "Стежка", до якої увійшли вісім треків, що раніше планувалося видати на повноформатному альбомі "Доміно".

0:00 0:00
10
1x

"Ми разом із музикантами і нашою командою вирішили в травні видати збірку треків, які записували і видавали за перший і, дуже сподіваємося, останній рік життя на карантині. Переважно це всі ті сингли, які ми видавали в 2020-му році - "Слово даю", "Бро, твори добро", "Пахне щастям", "Залишимося друзями" в усіх трьох версіях і дві нові пісні, одна з яких називається "Стежка", а інша "Зовсім не боляче". Першочергово всі ці треки мали увійти до нашого нового альбому "Доміно", але ми вирішили видати їх усі окремою збіркою. А, власне, "Доміно", над яким ми зараз активно працюємо, міститиме абсолютно новий матеріал. Дуже сподіваємося, що після активного фестивального літа, а запити на фестивалі почали помаленьку прилітати, після зведення альбому ми поїдемо у всеукраїнський тур уже власне з новим альбомом", - розповів фронтмен групи "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Сергій Мартинюк також є арт-директором фестивалю "Бандерштат" і повідомив, що оргкомітет розпочинає підготовку до проведення події у цьому році.

"Що стосується фестивалю "Бандерштат", то ми отримали днями від "Українського Культурного Фонду" погодження на те, що можемо, у зв'язку з партнерським фінансуванням, проводити фестиваль оффлайн. Роботу над фестом ми розпочинаємо і він попередньо відбудеться на тому ж самому місці, де відбувався останні роки - в селі Рованці поблизу Луцька. Вже найближчим часом ми почнемо формувати музичну і літературну програму фестивалю, тому слідкуйте за новинами, підписуйтеся на сторінки "Бандерштату", "Фіолету",  і будемо на звязку", - розповів фронтмен групи "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у травні фронтмен групи "Фіолет" Сергій Мартинюк видав сольну дискографію.

Фото: Яна Сочевічек. Радіо Промінь