Відчути ритм серця: NANA і XXV кадр спільно видали трек "Брудно"

Відчути ритм серця: NANA і XXV кадр спільно видали трек "Брудно"

NANA та XXV кадр презентували новий трек "Брудно", який став другим синглом з майбутнього альбому NANA. Ця пісня є експериментальною композицією, створеною з різних музичних елементів, об'єднаних в цілісне звучання.

"Іноді так не хочеться думати про щось важливе, а просто бути тут і зараз. Через рутинність та монотонність буденності ми забуваємо, чого ж ми хочемо насправді. Тому мені дуже хочеться, щоб під цей трек ви відчули ритм вашого серця," — сказала NANA в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба NANA & XXV кадр

"Трек "Брудно" став другим синглом з майбутнього альбому. Якщо говорити про історію створення пісні, то її можна порівняти з конструктором, адже спочатку все почалося з приспіву, який Jase51 забрав зі своєї вже існуючої пісні. Коли почали думати про мій парт, то вирішили спробувати перекласти на українську куплет написаної нами пісні на початку 2022 року. Далі Jase51 створив аранжування, куди для повної картини замість пропусків для частин XXV кадру додав а капела з його існуючого треку. Вони були наше створені для цієї пісні, але, звісно ж, згодом XXV кадр написав свої парти і так трек, зібраний по шматочках, став цілісною і дуже гармонійною композицією. Мені здається, що це дуже експериментальний і цікавий трек, тому що мій поп-вокал і самобутній флоу XXV кадру дуже вдало поєдналися зі стилістикою урбан-музики. 

Пісня "Брудно" —  про пристрасть, нестримні бажання та палке кохання. Іноді так не хочеться думати про щось важливе, а просто бути тут і зараз. А через рутинність та монотонність нашої буденності ми зовсім забуваємо, чого ж ми хочемо насправді. Тому мені дуже хочеться, щоб під цей трек ви відчули ритм вашого серця.

Попереду ще багато цікавого, адже альбом, який ви вже зовсім скоро почуєте, багатогранний і яскравий. Я навіть розповіла кілька пасхалок, що частково розкривають секрети моєї дебютної платівки", — розповіла NANA в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні NANA представила сингл "Поруч".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.