Олександра Заріцька, гурт KAZKA: У теперішній час мільйона проблем треба радіти маленьким речам

Олександра Заріцька, гурт KAZKA: У теперішній час мільйона проблем треба радіти маленьким речам

У 2021 році група KAZKA видасть альбом саундтреків до анімаційного серіалу "Таємниця Чарголосу". Про це в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь" розповіла Олександра Заріцька під час презентації синглу "М'ята".

0:00 0:00
10
1x
Програма:

Подобається гратися з музикою та характерами

Фото: фейсбук KAZKA

Дмитро Захарченко: У вас дуже приємна новина, презентували перший сольний сингл за останні півроку. 

Олександра Заріцька: Вчора немов День народження у нас був, бо стільки відбувалося з нами, ми встигли зробити стільки усього! Отримали дуже багато приємних коментарів і дуже класних відгуків. Я думаю, що в цей час, зараз весна, люди хочуть на свободу, хочуть на волю, хочуть тусуватись, хочуть свіжості, природи. Знаєш, уже на такому низькому старті перед перед літом. Я думаю, що ми дуже своєчасно випустили трек "М'ята", бо він насправді весняний, свіжий, незамислуватий, можна сказати, але це теж інколи класно, бо зараз, знову ж таки, мені не хочеться задурювати голову важкими текстами і важкою для сприйняття музикою. Мені хочеться просто веселощів. 

Дмитро Захарченко: Іноді можна собі дозволити і сказати, що сьогодні у нас не буде жодних серйозних текстів. Просто шаленітимемо і насолоджуватимемося життям. Але скажи стосовно подальшої творчості що? Бо ця пісня, як на мене, відрізняється від усього, що було раніше. Чого очікувати?

Олександра Заріцька: Відрізняється тому, що це саундтрек до мультсеріалу "Таємниця Чарголосу". Так, як і пісня "Поруч", яку ми записали з Нікітою Алексеєвим, теж мала такий трішки наївний характер. Бо я дуже хочу передати емоції підліткові дівчинки, якій чотирнадцять років. Я згадую себе у цей час і свої емоції, своє перше кохання, свої відкриття в світі. І от саме асоціації ці та те, що це саундтрек саме до мультсеріалу, змусило нас зробити таку музику. Я і не проти, бо я людина мрійлива і мені подобається гратися з музикою, з характерами, тому буде ще кілька пісень в такому стилі, саме з такою подачею. А потім вийде альбом саме саундтреків до мультсеріалу.

Дмитро Захарченко: А коли його очікувати?

Олександра Заріцька: Я не можу відповісти, але дуже сподіваюся, що у цьому році. Ти знаєш, як Rihanna, вона годує обіцянками, я чекаю на її альбом вже третій рік. Я скажу так, що 2021-й рік для гурту KAZKA буде роком прем’єр, бо в нас є багато чого цікавого. І наступна прем’єра буде не за горами. А ще крутіше, що кліп на пісню "М’ята". Я думаю, що вам сподобається, бо ми трохи заморочилися трішки. Там дуже прикольна ідея, режисером був Сергій Ткаченко, ми з ним вже працювали раніше. І мені здається, що це щось таке реально новеньке, свіже, те, на що реально приємно дивитися, це казка, це магія, якийсь паралельний світ. Зі світу звичайного нашого ми телепортуємося в паралельний магічний всесвіт, де відбуваються дуже цікаві штуки.

Я просто згадую себе чотирнадцятирічною

Дмитро Захарченко: Ти кажеш, що ви заморочилися над кліпом, але мені здається, що ви ще раніше заморочилися, коли взялися за мультсеріал "Таємниця Чарголосу". Скажи, яка його доля?

Олександра Заріцька: Доля шикарна, я вважаю. Це, знову ж таки, щось нове у світі шоу-бізнесу. В нас дуже цікавий продюсер, ви знаєте, мабуть. Він народжує ідеї одну за одною. Одна з них була в тому, щоб зробити з мене мультиплікаційного персонажа. Я перші пару місяців ходила в шоці, звісно, але потім я зрозуміла, що це дуже-дуже крута платформа, ми охоплюємо відразу кілька аспектів – це і телеісторія якась, і музична, і дитячий світ, в який ми ще не поринали. І це дуже прикольно. Я погодилася і це було мені на початку дуже важко, бо мені треба було реально стати дитиною, щоб розуміти, як це все працює, як діти думають, як мені озвучувати цей мультсеріал. Бо був кастинг в цей серіал на озвучку і, оскільки я раніше мала досвід в озвучці мультсеріалів, мені трохи пощастило, бо в мене такий мультяшний голос, нема чого це приховувати. Англійською та українською мовами озвучила я. Ось так. Це прикольно.

Дмитро Захарченко: Зараз буде абсолютно безглузде прохання, але можеш максимально мультяшним отим голосом передати привіт нашим слухачам?

Олександра Заріцька: Прикол у тому, що він не міняється. Знаєш, це і прикольно, і трішки сумно, бо мені вже двадцять вісім, а голос ось такий. При озвучці я його роблю трішки "світлішим" і розмовляю. Але класно, що мені дозволили залишатися собою, тобто я і сміюсь так, як я сміюсь в житті, і видаю дивні там якісь звуки, типу, "е-е-е". Це справжня робота, яка не має акторської гри. Я просто згадую себе чотирнадцятирічною. 

Дмитро Захарченко: Вже зараз буде прем’єра синглу "М’ята" від гурту KAZKA, ти говорила, що це і про казкову дівчину пісня, і про її першу закоханість. Ти пам’ятаєш своє перше кохання, як його звали? 

Олександра Заріцька: Я, звісно, пам’ятаю, але не знаю чи це було кохання, чи це була емоційність моя. Я думаю, що ти теж згадуєш себе у цьому віці, і це якісь емоції, захват якийсь неймовірний. Для мене кожне знайомство з якимось молодим хлопцем – це якоюсь мірою закоханість, бо я дуже емоційна людина в цьому плані. І вам, слухачі наші, того ж бажаю, бо така дитяча захопленість, це дуже класно. Я вам бажаю побути трошки дитиною. В теперішній час мільйону проблем, коронавірусу, я вам бажаю радіти реально якимось маленьким речам – подивіться на природу, захоплюйтесь сонцем, захоплюйтеся дощем, на вулиці вже трава зелена… Всім бажаю здоров’я! Слухайте нашу нову прем’єру, наш свіжий трек, він неймовірний, я його справді люблю. 

Фото: фейсбук KAZKA