Модні тренди літа–2019 – розповідає журналістка

Модні тренди літа–2019 – розповідає журналістка

Про модні тренди цього літа в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Якщо протягом цілісінького року вам щось заважало взятися за свій стиль, то влітку все допомагає вам бути модним: погода, ваш оптимізм, і, звісно, новинки від дизайнерів. Та що там казати, влітку навіть зі старої білої сорочки можна зробити стильний шедевр. Головне – додати аксесуарів та правильно обіграти річ.

Якщо ви зупинилися на порозі літа зі своїм одвічним "Нічого вдягти", сьогоднішній топ модних трендів літа–2019 – саме для вас!

Номер один у вашому списку – якийсь головний убір! І образ доповнює. І в голову сонце не напікає.

У тренді: бейсболки, панами, бандани, капелюшки найрізноманітніших форм, переважно з соломи.

Другий маст хев – сонцезахисні окуляри. Ми з вами вже дізнавалися про наймодніші моделі, але якщо ви хочете купити річ, яка прослужить вам кілька сезонів та не видаватиме рік та колекцію, раджу звернути увагу на масивні напівпрозорі окуляри – маску. Вони мають футуристичний та ультрамодний вигляд – і прослужать вам ще декілька років.

Не можу те ж саме сказати про трендові сандалі. Але принаймні цього сезону літо без них – не літо. На масивній підошві, з липучками, яскраві та круті! Елегантними їх не назвеш і в ресторан в таких не підеш, зате у будні вам буде зручно, і хай хтось тільки спробує сказати, що йому не подобаються ваші сандалі.

І не забудьте про аксесуари. Доповнюючі свої літні луки, ми чомусь забуваємо про морську тематику. Мушлі на сережках, намистах та браслетах — як ніколи актуальні і дуже недооцінені модницями.

Аксесуари-мушлі, масивні сандалі, окуляри-маска та стильний капелюх – ваші маст хеви літа—2019!