Які окуляри в моді цього сезону – розповідає журналістка

Які окуляри в моді цього сезону – розповідає журналістка

Про наймодніші сонцезахисні окуляри цього сезону в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Ну що, ви готові до літа? Якщо не купили новенькі сонцезахисні окуляри, значить, не готові. Що кажете? У вас є "авіатори"? Не смішіть… Читайте наш рейтинг і дізнавайтеся, які окуляри дійсно мастхев цього сезону! Невеличка підказка: "авіаторів" у нашому рейтингу ви не знайдете.

Колись давно вас переконали, що особисто вам личать тільки окуляри-"крапельки", а на інші моделі й дивитися не варто. Або ви свято вірите в міф, що "крапельки" личать всім. Тоді, мої любі, я вам ось що скажу: замало ви у своєму житті приміряли окулярів. Починайте це робити разом з нами, і ваша ідеальна модель знайдеться.

Окулярна мода впадає в крайнощі: або крихітні скельця, або величезні окуляри – маски, абсолютно прозорі чи абсолютно затемнені. Усі перераховані – дуже модні! Ризикніть приміряти спортивні, оригінальної форми, в масивній оправі, яскравого кольору. Це дуже індивідуально, можливо, саме вам личитиме.

І кілька слів про універсальність – не підбирайте окуляри під свій стиль, колір одягу, зачіску, чи якось так… В моді унісекс, лаконічні кольори і найголовніше – ваша індивідуальність!

І нарешті про справжній писк моди, на який хочу звернути вашу увагу – окуляри на ланцюжку! Такі мають бути в кожної стильної персони. Оригінально, елегантно і ви точно не загубите аксесуар. Якщо на ваших окулярах немає ланцюжка – причепіть і будьте наймоднішим!

Раніше в "Модному сезоні" розповідали, як створити популярний у цьому сезоні монохромний образ.