У нас дві спортсменки, дві фіналістки і дві статуетки — Соколинський про перемогу українок на Arnold sport Destival

У нас дві спортсменки, дві фіналістки і дві статуетки — Соколинський про перемогу українок на Arnold sport Destival

Менеджер команди "Спiльна Перемога", яка представляла Україну на Arnold sport festival в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні.Вдень" розповів, про те, як українські спортсменки здобували перемогу на змаганнях. 
 
"Ми виграли. Наша команда була представлена двома спортсменками. Одна — це Ольга Лящук, найсильніша жінка планети, а друга — ми зробили експеримент і взяли спортсменку федерації бодібілдингу WABBA Ганну Мирон, яка вперше поїхала на Arnold sport festival відстояти титул найкрасивішої фітнес-бікіні, і ми виграли. У нас дві спортсменки, дві фіналістки і дві статуетки", — розповів Олександр Соколинcський.
 
За його словами, американська публіка дуже тепло зустріла українських спортсменок, зокрема, Ольгу Лящук.
 
"Ольга — це унікальна спортсменка, вона майстер спорту з легкої атлетики, чемпіонка Європи з Регбі, з перетягування канатів. Вона дуже генетично обдарована спортсменка і ця генетика разом з силою і тою тренерською роботою, яку до речі робить теж відомий наш спортсмен Олексій Новіков, вона дала свій результат. Тому американський вид спорту цього разу був битий українцями, мало того, красивою українкою. Коли Ольга піднімалася на наступне випробування, то американський зал скандував: Ukraine is best і це було дуже приємно", — зазначив Олександр Соколинський.  
 
Arnold sport festival — це щорічна мультиспортивна подія, що складається з професійного бодібілдингу (Arnold Classic), силового вправ (Arnold Strongman Classic) та фітнесу. Змагання були засновані в 1989 році і названі на честь Арнольда Шварценеггера та проводяться щорічно в кінці лютого або на початку березня в Колумбусі в США Міжнародною федерацією BodyBuilding & Fitness (IFBB). Змагання вважаються другими за найпрестижністю у світі.
 
Слухати повну версію.
 
Президент федерацii кiкбоксингу ISKA Украiни, Олег Манзюк та Менеджер команди “Спiльна Перемога”Олександр Соколинський.