Вибори-2019: Добродомов зняв свою кандидатуру на користь Гриценка

Вибори-2019: Добродомов зняв свою кандидатуру на користь Гриценка

Кандидат у президенти України Дмитро Добродомов заявив про зняття своєї кандидатури на користь Анатолія Гриценка. Про це він заявив у Центральній виборчій комісії.
 
"Відомо, що згідно соціологічних опитувань, що в другому турі Анатолій Гриценко виграє в усіх. Я вважаю, що ми маємо зараз сконцентрувати всі сили для того щоб дійсно провести до головної посади в країні проукраїнську людину, котра здатна на зміни, а ми йому всебічно у цьому допоможемо", — заявив Дмитро Добродомов.
 

Зазначимо, раніше мер Львова Андрій Садовий заявив, що відмовляється від наміру балотуватися на виборах президента України і підтримає іншого кандидата Анатолія Гриценка. 

Крім того, кандидат у президенти України від партії "Сила людей" Дмитро Гнап також оголосив, що знімає свою кандидатуру з виборів на користь Анатолія Гриценка. 

Нагадаємо, вибори президента України заплановані на 31 березня. Центральна виборча комісія України створила 199 окружних виборчих комісій для проведення виборів президента України. Дільничні виборчі комісії мають бути сформовані до 12 березня. ЦВК 8 лютого завершила реєстрацію кандидатів у президенти.

Дмитро Добродомов, фото: Фейсбук