Євробачення-2019: до фіналу потрапили ті, які на цей момент були з найкращою піснею та номером

Євробачення-2019: до фіналу потрапили ті, які на цей момент були з найкращою піснею та номером

До фіналу Національного відбору на Євробачення–2019 потрапили ті, які на цей момент були з найкращою піснею та номером, переконаний лідер групи ADAM Михайло Клименко. В ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Зранку" він прокоментував другий півфінал Національного відбору.

Ведучий:

Богдан Буткевич

"Я вважаю, що і перший етап Національного відбору, і другий були дуже сильні. Було з кого обирати. Як на мою думку, був великий спектр вирорпу. У першому турі мені сподобались з тих, хто не пройшли LЕTAY, а у другому турі — KHAYAT", — зазначив Михайло Клименко.

Михайло Клименко прокоментував виступ гурту KAZKA.

"Щодо KAZKA, я дуже поважаю їх творчість. Як на мене, вони дуже щирі. Саша — чарівна дівчина з чарівним голосом. Цього разу мені, чесно кажучи, не сподобалась пісня. Вона не дуже вокальна, її важко співати. Це класна радійна пісня, але що співати її live— вона важка. То, мені здається, з цим причин вона недотягувала і не потрапляла в деякі ноти. Однозначно, що всі робили на цей гурт ставку, і журі, тому що вони нашумілі, більш розкручені. Але це точно не змова", — сказав він.

Музикант зауважив, що у фінал пройшли найдостойніші та ті, які на цей момент були з найкращою піснею та номером.

Клименко також додав, що "у нас ринку в Україні просто немає. Тому я не можу судити з приводу того, що YUKO та MARUV виступали у Росії. Вони ж не виступали на якихось показових президентських заходах, тобто я не бачу якихось принижуючих виступів з їх боку".

Нагадаємо, 16 лютого відбувся другий півфінал Національного відбору на Євробачення–2019.

У рамках другого етапі відбору виступали Ivan NAVI, ANNA MARIA, KAZKA, KІRA MAZUR, LAUD, KHAYAT, Braii та Freedom Jazz. За результатами суддівських оцінок та глядацького голосування до фіналу потрапили Freedom Jazz, ANNA MARIA та KAZKA.

Таким чином, у фіналі візьмуть участь Freedom Jazz, Brunettes Shoot Blondes, MARUV, YUKO, KAZKA та ANNA MARIA. Фінал Національного відбору Євробачення-2019 відбудеться 23 лютого.

Прослухати повну версію.