Ingret розповіла про несподіване кохання

Ingret розповіла про несподіване кохання

Ingret видала на стрімінгових платформах сингл “Щось загорілось”. Нова пісня — це глибока розповідь про несподіване закохання, яке виходить за межі звичайних очікувань. 


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

""Щось загорілось" — це глибока розповідь про несподіване закохання, яке виходить за межі звичайних очікувань. І в такий період було неможливо, як на мене, не написати пісню, адже як вона народилась я не пам'ятаю, бо мною вирувало багато емоцій і станів. Тому таке відчуття, наче вона просто в один момент з'явилася на світ з моїх вуст. У цій пісні я відверто ділюся власними внутрішніми переживаннями та боротьбою зі своїми духовними переконаннями. Це досить гарно прослідковується в інтимності та тексті, емоційному напруженні під час пісні. Пісня та кліп мають театральний характер, тому що коли я її писала, я дуже часто відвідувала та вивчала театральну культуру столиці і в цій композиції та кліпі, який чітко відобразив внутрішні стани, я граю три амплуа: жінку-актрису, жінку-оповідачку історії та жінку-емоцію. Це все можна простежити в кліпі, який ми знімали в Берліні. Це робота, якою я дуже пишаюся, тому що в наш час, щоб знімати гарні кліпи потрібні не тільки грошові ресурси, а й великий талант багатьох людей. Тож нашій команді буде дуже приємно, якщо ви подивитесь та напишете свій відгук або й вашу емоцію після перегляду. Також хочеться сказати, що пісня має дві версії - акустичний прояв та арт-звучання з аранжуванням. Як на мене, це не примітивне звучання народного фольку, тож уже дуже хочеться, аби ви скоріше послухали наші витвори українського мистецтва", — розповіла Ingret в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні Ingret представила пісню "Keeper", з якою виступила на нацвідборі на Євробачення 2024.

Також читайте інтервʼю INGRET: "Світу не слід стояти осторонь нашої війни".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.