Заметіль загнала харків’ян під землю (аудіо)

Заметіль загнала харків’ян під землю (аудіо)

Через перебої у роботі міського транспорту більшість городян обирає метрополітен.

Про ситуацію у місті розповідає наша кореспондентка Віталіна Зіньківська:

"Через хуртовину – найсильнішу за останні 10 років, електротранспорт і маршрутки у Харкові не впоруються з перевезенням людей. Великий наплив пасажирів змусив керівництво метрополітену пустити додаткові потяги, а також регулярно розгрібати намети біля виходів зі станцій. У центрі міста було помічено чоловіка на снігоході – найоптимальнішій спосіб пересування у нинішніх умовах.

З’явилися перемети і на залізничних коліях, проте їх вдалося швидко очистити. На трасі Чугуїв-Мілове – за 5-ть кілометрів від Луганської області зафіксовані триметрові перемети, в яких грузнуть і легковики, і великі фури. 500-т рятівників працюють у посиленому режимі, повідомив Українському радіо керівник прес-служби Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області Ігор Лупандін.

На допомогу дорожнім службам та рятівникам приходять місцеві сільгосппідприємства, що надали вже сто тракторів для боротьби зі снігом. А на проблемних ділянках біля Куп’янська та Люботина працює важка техніка на базі танків".

Віталіна Зіньківська з Харкова. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

 Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!