У Харкові стався новий прорив на теплотрасі

У Харкові стався новий прорив на теплотрасі

У Харкові стався новий прорив на тепломагістралі на перетині вулиць Благодатна і Краснодарська.

Про це повідомляє НВ.

"Все, що мені зараз відомо - що вночі на Краснодарській була аварія, будинки перепідключили на резервну лінію. Через це було зафіксовано зниження температури", - розповіла прес-секретар КП Харківські тепломережі Тетяна Чуйкова.

За даними джерела видання в КП Харківські тепломережі, через новий порив без опалення і гарячої води залишилися 95 будинків. Однак прес-секретар комунальників не змогла ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.

Очікується, що ремонтні роботи встигнуть завершити до кінця дня.

"Ремонтні роботи тривають, плануємо закінчити до 22 години, але як би це не відбилося на подачі тепла в район, це було перепідключення на резервну лінію ще вночі, тобто люди з теплом", - сказала Чуйкова.

Незважаючи на запевнення комунальників про підключення будинків до резервної лінії, місцеві жителі скаржаться на відсутність тепла в квартирах. Про проблеми з опаленням і гарячою водою NewsRoom повідомили мешканці будинків №171, 183 і 185 по вулиці Краснодарській, а також №7 на Сонячній.

Нагадаємо, що в Харкові в ніч на 25 лютого через повторний прорив тепломережі без теплопостачання залишилися понад 600 будинків.