Президент запросив мальтійський бізнес інвестувати в Україну

Президент запросив мальтійський бізнес інвестувати в Україну

Візит в Україну Президента Республіки Мальта Марі-Луїз Колейро Преки відкриває нову сторінку у двосторонніх відносинах, засновану на активному діалозі та взаємовигідних проектах.

На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко під час виступу на українсько-мальтійському бізнес-форумі, повідомляє прес-служба глави держави.

Порошенко також наголосив, що має хороші підстави для твердої віри в дуже перспективне майбутнє українсько-мальтійського торгово-інвестиційного партнерства. За його словами, за підсумками першої половини 2017 року оборот торгівлі товарами та послугами між Мальтою та Україною збільшився на 64 %.  Порошенко, зокрема, зазначив, що Україна готова представити Мальті конкретні пропозиції щодо питання приватизації. Зокрема, в сфері енергетики, в інфраструктурних проектах, портах, хімічній промисловості тощо.

У свою чергу, Президент Мальти Марі-Луїз Колейро Прека наголосила на важливості та ефективності проведених реформ в Україні. "Україна демонструє надзвичайно успішні економічні реформи під керівництвом Президента Порошенка. Ми віримо в те, що в умовах сприятливого бізнесового клімату, зараз саме той час, коли ми маємо рішуче діяти і допомогти нашим людям і бізнесу налагодити взаємодію та співробітництво", - підкреслила Президент Мальти.