В Тель-Авіві пройшла зустріч українських та ізраїльських урядовців (Аудіо)

 В Тель-Авіві пройшла зустріч українських та ізраїльських урядовців (Аудіо)

Ізраїль та Україна обговорили в Тель-Авіві подальшу долю угоди про вільну торгівлю двох країн. Це була чергова зустріч урядовців, у результаті якої підписано спільний документ.

На прямому зв"язку зі студією перебуває наша кореспондентка в єврейській державі Світлана Глаз:
                                     
"Вітаю шановні слухачі. Щойно в Тель-Авіві завершилася зустріч українських та ізраїльських урядовців мета якої наблизити момент підписання спільної угоди про вільну торгівлю між двома країнами.

Переговори відбувалися непросто, кожна сторона відстоювала свої інтереси і вони спрямовані на подолання технічних бар"єрів в торгівлі, охорону навколишнього середовища, лібералізацію доступу до ринків товарів, зокрема,  в аграрній промисловості.

Серед українських делегатів були представники міністерств закордонних справ,  економічного розвитку та аграрної політики.  То коли ж сподіватися на ухвалення угоди? Ось, що думає з цього приводу надзвичайний і повноважний посол України в державі Ізраїль Генадій Надоленко. Сторони підписали спільний документ, у якому зафіксовані умови ухвалення остаточного тексту  угоди.

Це була наша кореспондентка в Ізраїлі Світлана Глаз, яка розповіла про обговорення в Тель-Авіві угоди щодо зони вільної торгівлі між двома державами".

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!