Активісти мають намір повторно зірвати концерт Лободи

Активісти мають намір повторно зірвати концерт Лободи

В Одесі місцеві активісти мають намір повторно зірвати концерт української співачки Світлани Лободи.

Про це передає УНІАН.

"Це - цілком свідома провокація і, не побоюся сказати, спроба реваншу тих, хто співпрацює з країною-агресором. Це виклик всій патріотичній громадськості Одеси, і я запрошую всіх своїх друзів з інших регіонів на цей день прибути в місто. Тому що нам просто плюють в обличчя", - написав Стерненко. Він стверджує, що Лобода неодноразово виступала на російському ТБ, в тому числі, на "Першому російському" каналі.

Додамо, що Стерненко обурюється тим, що після того, як наприкінці травня активісти не допустили виступу Лободи в Одесі, вона полетіла в гості до російського олігарха Дерипаски і співала на його корпоративі. Відразу після цього - ще один виступ на весіллі російських олігархів.

Як повідомлялося, 28 травня в Одесі місцеві активісти зірвали концерт Лободи, який мав відбутися в елітному нічному клубі "Ібіца" на березі Чорного моря. У числі активістів - представники громадської організації "Автомайдан Одеси", в тому числі її лідер Євген Резвушкін, "Азова", колишній лідер одеського "Правого сектору" Стерненко та ін.