"Сліди" зради: Кажанна випустила пісню-осуд зрадників України

"Сліди" зради: Кажанна випустила пісню-осуд зрадників України

Кажанна видала на стрімінгах сингл Сліди". "Ця пісня присвячена тим, хто продав свою національну приналежність і підтримує ворожі наративи", — говорить співачка, підкреслюючи біль і розчарування, спричинені зрадниками.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Кажанни 

"Пісня називається "Сліди", тому що її я присвятила зрадникам України, тим людям, які продали свою приналежність до української нації і поїхали працювати на росію. Я присвячую її саме публічним особистостям, які відцуралися від усього, що належить їм та їхній державі і просто продали свою національну приналежність за гроші. Ми знаємо багато таких прикладів зірок і, на жаль, або, на щастя, ми не можемо пишатися такими співвітчизниками, які на росії довгий час і до повномасштабної і навіть зараз продовжують поширювати наративи про те, що ми одна нація, про те, що українці та росіяни — це брати і таке інше. Я вірю, що настане час, коли ми переможемо росію у війні і ці люди будуть хотіти повернутися до нас, будуть казати, що ми українці, ми завжди були за свою країну, нас обдурили — будуть різні версії. Проте ми завжди маємо пам'ятати, що цю війну спонсорували не лише росіяни, а й українці, які працювали довгий час на інформаційному фронті саме проти України після 2014 року. Тому нам потрібно розвивати в Україні інститут репутації і пам'ятати про всі злочини, які були здійснені проти української нації. Для мене дуже важливий цей реліз, тому що я дійсно не розумію, як можна жити у ворожій країні зараз і як людині може не боліти за її державу. Тому що в усі ці міста — я знаю багато людей, які поїхали саме з Одеси, в якій я зараз живу — багато зрадників живуть зараз на росії і читають новини, як прилітає по Одесі, і я не можу щиро зрозуміти, як їм не болить: невже вони вірять, що це фейки, у них же там є родичі і знайомі. Ця пісня є дуже важливою для мене", — розповіла Кажанна в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.  

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.