За добу бойовики 29 разів обстрілювали наші позиції

За добу бойовики 29 разів обстрілювали наші позиції

Протягом минулої доби російсько-окупаційні бандформування 29 разів відкривали вогонь по позиціях сил антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Починаючи з 19 і маже до 23 години, з мінометів калібру 120 і 82 міліметри, гранатометів та стрілецької зброї бойовики 4 рази, з різних напрямків, били по наших позиціях під Авдіївкою. У відповідь сили АТО 16 разів застосовували зброю. На жаль, п’ятеро українських військових загинули, восьмеро отримали поранення. Завдяки вмілим і оперативним діям наших бійців противник не лише припиняв вогневі провокації, а й поніс серйозні втрати у живій силі", - йдеться у повідомленні.

Додамо, що наприкінці доби бандити з мінометів і гранатометів обстрілювали наші опорні пункти на шахті "Бутівка". Сили АТО також відрили вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів. У цьому вогневому протистоянні один наш військовий загинув, один отримав поранення.

У штабі додали, що на Луганському напрямку близько 22 години бандформування порушили режим перемир’я поблизу Станиці Луганської, а на Донецькому біля селища Водяне.