Приречене кохання: Love Mary представила сингл "Отруйний плід любові"

Приречене кохання: Love Mary представила сингл "Отруйний плід любові"

Love Mary випустила нову пісню "Отруйний плід любові". За словами артистки, композиція розповідає про токсичні стосунки, де емоції домінують над здоровим глуздом, а партнери приречені на біль.

"Мені здається, що сама назва пісні "Отруйний плід любові" розповідає про кохання, яке є отруйним, згубним і приреченим на нещасливий кінець", — поділилася Love Mary в ефірі Радіо Промінь.

Разом із синглом вийшов чорно-білий кліп, створений у співпраці з Ігорем Білим, для якого це дебютна режисерська робота.

Фото: Пресслужба Love Mary

"Мені здається, що сама назва пісні "Отруйний плід любові" розповідає про те, що я співаю про кохання, яке є отруйним, яке є згубним і приреченим на нещасливий кінець. Це про стосунки, в яких емоції беруть верх над силою розуму, коли партнери починають свою якусь історію, хоча вже на початках розуміють, що фінал не буде щасливий, що вони будуть завдавати один одному болю і що вони не підходять один одному, але піддаються разом спокусі кохання. Мені здається, що такий сценарій подій, який я описую у своїй новій пісні, він буде знайомий багатьом людям, тому що це достатньо життєва ситуація. Я, наприклад, бувала в такій кілька разів і зібрала увесь свій досвід в одній пісні. "Отруйний плід любові" виходить разом із достатньо такою загадковою і ліричною відеоротою у чорно-білих кольорах, над якою ми працювали з моїм другом Ігорем Білим, для якого цей кліп став дебютною роботою. Тому я запрошую вас не тільки слухати "Отруйний плід любові", а й дивитися його на YouTube", — розповіла Love Mary в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у вересні Love Mary представила пісню "Вуста".

Також читайте інтервʼю Love, Mary: Я навчилася приймати різні свої стани і транслювати їх через музику.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.