Вона знає, як правильно називаються квіти, але: Схожа випустила сольний сингл "Піони"

Вона знає, як правильно називаються квіти, але: Схожа випустила сольний сингл "Піони"

Співачка Схожа презентувала нову пісню "Піони", що є її роздумами на тему неминучості змін у житті. У композиції артистка досліджує контрасти між ритмами та словами, передаючи глибокі емоційні коливання й красу моменту.

"Пісня "Піони" про відпускання і прийняття того, що все в житті тимчасове, і навіть ми", — розповіла Схожа в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Співачка також прокоментувала питання назви, свідомо обравши слово "піони", хоча правильно казати "півонії". "Я вирішила залишити "піони", бо саме так ці квіти збереглися у моїй мовній ідентичності", — зазначила Схожа.

Процес написання пісні був дуже швидким і природним. Аранжування та запис пройшли на емоційному підйомі, а команда співачки відразу оцінила трек. Попри нюанс із назвою, Схожа вирішила прийняти свою мовну помилку як частину власної творчої сутності.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Пісня "Піони" про відпускання і прийняття того, що усе в житті тимчасово, і навіть ми. Я, коли написала цю пісню, не одразу зрозуміла, про що вона, потім вже, коли слухала майже готову пісню, я відчула і зрозуміла, про що у ній йдеться. Дуже незвичайна для мене робота, чесно кажучи, вона написана вже кілька місяців тому і я досі слухаю її на репіті, вона мене дуже надихає, і вірю, що вам воно теж в сердечку дуже відгукнеться", — розповіла Схожа в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у березні Схожа презентувала сингл "Знову".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.