Символ душі дорогої людини: SadSvit представив сингл "Твій промінь"

Символ душі дорогої людини: SadSvit представив сингл  "Твій промінь"

SadSvit випустив нову пісню "Твій промінь", присвячену темі зв'язку з тими, хто вже не поруч, але залишається в серці. Композиція стала особистим роздумом артиста про те, як любов і спогади можуть долати межі життя та смерті.

"Композиція "Твій промінь" особлива для мене, адже вона втілює глибокі почуття, які важко передати словами. "Твій промінь" — це пісня про чекання, надію і зв'язок з тими, хто більше не поруч, але залишається в нашій пам'яті та серці", — поділився SadSvit в ефірі Радіо Промінь.

Фото: Пресслужба SadSvit

"Композиція "Твій промінь" особлива для мене, адже вона втілює глибокі почуття, які важко передати словами. "Твій промінь" — це пісня про чекання, надію і зв'язок з тими, хто більше не поруч, але залишається в нашій пам'яті та серці. Ліричний герой чекає на сонце, але ці промені — це більше, ніж просто світло. Це символ душі дорогої людини, яка відійшла, але все ще спілкується з нами через світ навколо. У ліриці я описую момент творчого пошуку, коли герой малює квіти, вітер і сонце на полотні, запитуючи себе, чи ці образи дійсно живуть лише в його голові. Проте кожен новий мазок пензлю символізує спогади і зв'язок з тим, хто відійшов у новий світ. Ця людина продовжує бути поруч у вигляді променів: теплих, ніжних та майже відчутних. "Ловлю всі промені та знаю точно, що це ти" — це головна думка пісні. Хоч фізично ця людина вже не поруч, її присутність відчувається у кожному промінчику світла, у кожному подиху вітру. Це пісня про те, що любов і зв'язок сильніший за смерть. Я дуже хочу, щоб кожен, хто почує цю пісню, зміг знайти в ній частину власної історії, того відчуття надії, яке приходить з променями світла навіть після найтемнішої ночі", — розповів SadSvit в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у вересні Do Sliz та SadSvit презентували трек "Що якщо".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.