Коли приходить час прощатися: Popil і typeled спільно випустили пісню "Останній день"

Коли приходить час прощатися: Popil і typeled спільно випустили пісню "Останній день"

Popil і typeled випустили спільний трек "Останній день", що розповідає про складні моменти прощання та завершення важливих етапів життя. Пісня стала відображенням особистих переживань обох артистів.

"Ми намагалися передати відчуття цієї крихкої миті, коли, з одного боку, є біль втрати, а з іншого прийняття того, що життя триває", — розповів Popil в ефірі Радіо Промінь.

Трек "Останній день" відкриває майбутній альбом Popil, який музикант готує до релізу.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Popil

"Трек "Останній день" про момент, коли приходить час прощатися. Усі ми переживали такі ситуації, коли розумієш, що щось важливе завершується: це можуть бути стосунки, період у житті або навіть звичайний день, який відчувається, як останній шанс щось змінити. Ми намагалися передати відчуття цієї крихкої миті, коли, з одного боку, є біль втрати, а з іншого прийняття того, що життя триває. Історія створення пісні розпочалася ще аж у 2022 році, коли ми з typeled вирішили записати спільний трек. Спочатку працювали над іншою піснею, але все змінилося, коли він надіслав мені демку під назвою "Останній день". Ми обидва відчули, що саме ця пісня повністю відображає наші емоції та переживання і вирішили перемкнутися на неї. Нарешті всі зорі зійшлися. Зараз багато людей переживають моменти прощання. Дехто змушений проживати ці почуття неодноразово. У пісні ми прагнули передати ту атмосферу, коли ти розумієш, що цей день — останній раз, коли ви разом, і відтепер ніщо не буде таким, як раніше. Пісня "Останній день" увійде до мого майбутнього альбому, з неї розпочнеться його історія. Зараз я продовжую працювати над новими ідеями, тож вже зовсім скоро почуємося на ще декількох цікавих колабораціях", — розповів Popil в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у квітні typeled презентував сингл "Автоперегони".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.