Курйози перших побачень: Victoria Niro випустила гумористичну пісню "Біжу і падаю"

Курйози перших побачень: Victoria Niro випустила гумористичну пісню "Біжу і падаю"

Victoria Niro випустила новий трек "Біжу і падаю", в якому розповідає про курйозні моменти перших побачень. Ідею пісні співачка почерпнула з історії своїх шанувальників під час стрімів, де вони поділилися своїми найсмішнішими побаченнями.

"Пісня "Біжу і падаю" про те, як би виглядало моє перше побачення. Багато пісень от про романтичні, такі красиві побачення, а про смішні от майже немає", — розповіла Victoria Niro в ефірі Радіо Промінь.

Кліп до пісні, знятий у стилі 80-х, створює гумористичний настрій, доповнюючи легкість композиції.

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь 

"Пісня "Біжу і падаю" про те, як би виглядало моє перше побачення. Ви знаєте, веселі пісні — це є якраз от моє друге я, моє альтер его, вони більш бешкетні та сміливі, але фішка в тому, що всі ці історії все-таки розповідають мені люди в стрімі, коли ставлю питання, типу, "слухайте, а яке у вас було от найсмішніше побачення і що найсмішніше там відбулося". Там деколи такі історії, що я навіть розказати не можу, не те, що співати. Після одного ефіру я пригнала до Олега Шершня, кажу, слухай, ну так багато пісень от про романтичні, такі красиві побачення, а про смішні от майже немає. Ну і ми почали згадувати чужі історії, я розповідала, що відбувалося в стрімі, і з нами ще, до речі був Віктор Ритмовар, який теж розповідав і допомагав нам формулювати цей текст. Ми це все підсумували і от народилась ось така пісня. Я дуже рада, що я не прив'язана до одного якогось стилю, що я можу бути різною і що в мене може бути різний репертуар саме під настрій, і це можуть бути зовсім неочікувані пісні незалежно від стилю. В кліпі, до речі, якраз є моє друге я і моє альтер его, і ми взагалі не повторювали те, що ми написали в тексті, просто зняли гумористичний кліп з вайбом 80-х. Мені процес зйомки і сама робота дуже сподобалась і сподіваюсь вам теж, і покращиться настрій", — розповіла Victoria Niro в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у Victoria Niro представила новинку "Непокірна голова".

Також читайте інтервʼю Victoria Niro: Я можу замріятися, загубитися або впасти, головне — прийняти свою незграбність.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.