У потоці негативних думок: MBY видав сингл "Стимул"

У потоці негативних думок: MBY видав сингл "Стимул"

MBY презентував новий трек "Стимул", в якому він відверто розповідає про свої внутрішні переживання та сумніви, які супроводжують його на творчому шляху. Пісня стала результатом тривалого аналізу власного ментального стану та життєвих дилем.

"Цей трек про сумніви, які постійно мене переслідують. Навіть розуміючи, що порівнювати себе з іншими не можна, я все одно іноді стаю залежним від негативних думок", — зазначив MBY в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба MBY

"Трек "Стимул" про моральний та ментальний стан, який в мене присутній вже, мабуть, впродовж всього мого творчого шляху про сумніви, які постійно мене переслідують. Ти дивишся часто на інших, розуміючи, що порівнювати не можна, оскільки всі ми різні, у кожного має бути свій життєвий шлях. Та навіть той факт, що я сам це чудово розумію, я все одно іноді стаю залежним від цього безкінечного потоку негативних думок, які в мене з'являються. У нього, нова тачка, в неї підвищення на роботі, дехто з моїх однокласників вже встиг одружитися та можливо придбати нове житло. І це не те, що мені хтось каже, це те, що в моїй голові постійно, воно саме з'являється, я просто думаю, а чи варто взагалі було йти на цю авантюру від життя і довіритись повністю музиці чи все ж таки потрібно припинити цей постійний пошук самого себе та піти працювати за професією. Цей трек я написав близько року тому восени, проте мені знадобився цілий рік, аби усвідомити, проаналізувати, подумати про всі за чи проти, оскільки цей реліз відрізняється від всіх моїх попередніх релізів. Тут немає образів, немає якихось сюжетних ліній, в цьому треці я такий, як я є, звичайний справжній MBY, який щоночі сидить за ноутбуком, пише свої треки в сподіванні на те, що його реліз колись стрільне і він стане найкращим в тій справі, в якій він перебуває", — розповів MBY в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.