Краса рідного краю: Антитіла випустили сингл "Вдома"

Краса рідного краю: Антитіла випустили сингл "Вдома"

Гурт Антитіла випустив сингл "Вдома", присвячений красі українських пейзажів та теплому відчуттю повернення додому. Пісня була створена з метою підтримати як тих, хто залишається в Україні, так і тих, хто сумує за рідною землею за кордоном.

"Ця пісня — про тепло, яке відчуваєш, повертаючись додому. Вона писалася для того, щоб дарувати світло в ці непрості часи, як для українців в Україні, так і для тих, хто ностальгує за домом", — поділився фронтмен гурту Тарас Тополя.

Сингл буде виконаний наживо під час всеукраїнського туру гурту Антитіла, який стартує 25 вересня в Умані і має охопити 43 міста.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Антитіла

"Підштовхнуло написати пісню "Вдома" бажання передати красу рідного дому. Коли повертаєшся додому, дивишся в синє небо, дивишся на людей, незважаючи на війну, яка триває в Україні, все одно наша держава, наші міста, наші лани, поля, наше небо, наші ріки і моря — все це красиве і про все це захотілося заспівати. Пісню ми записали досить швидко, працювали на студії над нею, ну, можливо, декілька тижнів. Текст змінювався, як завжди це у нас буває, якісь метафори прибирались, якісь додавались, щоб максимально влучно передати той настрій, те бажання, яке було під час написання цієї пісні. Вона створювалася з тією метою, щоб кожен, прослуховуючи її, відчув оте тепло всередині, яке відчуває людина, коли вона вдома, коли вона в рідній стороні. Вона писалася для того, щоб дати трішки світла у ці непрості часи і не лише українцям, які всередині України борються з труднощами, перемагають себе, а і тим українцям, які за кордоном і сумують і мають певну ностальгією за домом, щоб ця пісня хоча б мелодіями, словами, подумки повертала назад в рідні місця. Ця пісня буде презентована під час всеукраїнського туру і буде зіграна наживо, звісно ж, на всіх концертах, які, до речі, так само відбудуться вперше за багато років — ми не давали таких масштабних турів, ми не виїжджали по Україні, але зараз не лише ця пісня наживо прозвучить — на ній, звичайно ж, будемо робити акцент, а й інші пісні з наших попередніх платівок. Це буде велика, цікава, потужна сольна програма для всіх тих, хто прийде на ці концерти", — розповів фронтмен гурту Антитіла Тарас Тополя в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому Антитіла видали сингл "Ти саме та".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.