Про ухилянтів і героїв: Діти Інженерів презентували сингл "Тікай"

Про ухилянтів і героїв: Діти Інженерів презентували сингл "Тікай"

Гурт Діти Інженерів випустив новий сингл "Тікай", який віддає шану тим, хто залишається в Україні, незважаючи на війну. Композиція порушує важливі питання про відповідальність і вибір людей під час війни.

"Ця пісня — про тих, хто захищає і підтримує країну, економіку, суспільство, на відміну від тих, хто виїхав і не повертається. Вона є вдячністю тим, хто залишився", — зазначила вокалістка Олександра Копачевська в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Діти Інженерів

"Пісня "Тікай" — це історія про людей, які залишаються в країні в умовах війни, які йдуть її захищати, підтримувати, на відміну від тих, хто виїхав, і в пісні є такі рядки, як "біжать навіть лідери всіх харчових ланцюгів", які говорять про не тільки цивільних, що виїхали, а і про, наприклад, представників управління нашою країною, або про тих, хто має можливість скористатися і таки користується своїм дозволом на виїзд завдяки діяльності і не повертаються назад. І це пісня є такою собі, мабуть, вдячністю, подякою, повагою до тих, хто все-таки залишається в країні, захищає її, підтримує економіку, підтримує суспільство, яке тут залишилося, підтримує культуру", — розповіла вокалістка гурту Діти Інженерів Олександра Копачевська в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні "Діти Інженерів" представили новий мініальбом "ОМГ".

Також читайте інтервʼю Сергій Пухов (Діти Інженерів): Люди, які принципово не викидають сміття на вулиці та не дають хабарі, роблять цей світ кращим.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.