Місто не має меж: NANA презентувала концептуальний альбом "Urban"

Місто не має меж: NANA презентувала концептуальний альбом "Urban"

NANA випустила перший повноформатний альбом "Urban", в якому експериментує з жанром поп-музики. Платівка складається з трьох частин, кожна з яких відображає різні аспекти життя в місті: ритм, любов та рефлексію.

"Цією роботою хочеться показати себе слухачам зовсім іншою і, в першу чергу, різносторонньою. Альбом "Urban" — це уособлення міста та всього, що в ньому відбувається, живе і розвивається", — поділилася NANA.

Продюсером альбому виступів JAS 51, а серед запрошених артистів є XXV кадр та The Curly. Одним із ключових треків став "Шанси", що розкриває складність людських почуттів і відповідальність за них.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба NANA

"Майже рік тому я презентувала дебютний ЕP "Cекрет-чат" про жіночу незалежність та самодостатність, а вже зараз я готова поділитися з вами набагато обширнішою роботою — це мій перший повноформатний альбом під назвою "Urban". Ця платівка — великий експеримент над жанром поп-музики. За допомогою вкраплень інших стилів у альбом кожен трек звучить особливо і самобутньо, не вибиваючись із загального концепту. Цією роботою хочеться показати себе слухачам зовсім іншою і, в першу чергу, різносторонньою. Альбом "Urban" — це уособлення міста та всього, що в ньому відбувається, живе і розвивається. Місто не має меж. Мені здається, це і є провідна ідея цієї великої роботи, адже місто — це набагато більше, ніж тони хмарочосів. Воно ховає у собі людські почуття, спогади, емоції та думки. Альбом розділений на три частини, кожну з яких починає однойменна інтерлюдія: urban:ритм, urban:любов та urban:рефлексія. Назва кожної з них відповідає настрою тої чи іншої частини. У альбомі зібрані треки, у яких себе впізнають навіть полярно-протилежні слухачі, адже це про людей, про їх ритм життя і почуття, про їх думки і слова. Над створенням альбому "Urban" я працювала разом з креативним продюсером JAS 51, що виступив саундпродюсером та співавтором платівки. А звукорежисером виступив Сліпток. Також в альбомі є пісні із запрошеними артистами, вже відомий сингл "Брудно" з XXV кадром, а також трек "Бувай" з виконавцем The Curly. Одним із ключових треків у альбомі "Urban" є трек "Шанси". Він написаний про тяжіння людей до неземних і сокровенних почуттів попри неможливість нести за них відповідальність. На мою думку, "Шанси" — один з найчуттєвіших треків з усього альбому. Попри зрозуміле поп-звучання, він несе досить складні та важливі сенси. Ми маємо бути ментально готові до любові, інакше не ми будемо власниками своїх почуттів, а навпаки. Я неймовірно рада поділитися з вами такою важливою подією, як реліз дебютного повноформатного альбому. Нехай кожен віднайде у ньому той трек, який відгукнеться глибоко в серці", — розповіла NANA в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні NANA і XXV кадр спільно видали трек "Брудно".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.