Ніколи не пізно сказати, що відчуваєш: Tolo4nyi випустив альбом "Сила притяжіння"

Ніколи не пізно сказати, що відчуваєш: Tolo4nyi випустив альбом "Сила притяжіння"

Tolo4nyi випустив новий альбом "Сила притяжіння", у якому об'єднав поп та неосоул. Платівка містить 10 композицій, включаючи інтро.

"Альбом про те, як важливо говорити про своє почуття і не боятися цього. У ньому є чотири пісні у вальсовому розмірі, що, як на мене, робить його унікальним", — розповів Tolo4nyi в ефірі Радіо Промінь.

Треки альбому створювалися з 2022 року, а деякі — ще до повномасштабної війни. Музикант також анонсував новий ЕР, а серед особистих мрій — випустити різдвяну пісню.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Альбом "Сила притяжіння" — це моя третя повноформатна платівка, у якій я продовжив роботу в жанрі поп і неосоул. У альбомі 10 пісень разом із інтро. Він поєднує пісні, які були створені в період з 2022 року, а деякі пісні були створені ще до початку широкомасштабної війни. В альбомі чотири пісні у вальсовому розмірі, які я вважаю унікальними, бо зараз дуже мало музикантів використовують цей розмір. Альбом про те, як важливо говорити про свої почуття і не боятися цього, адже зараз наш час достатньо гнучкий і важко сказати, чи він летить, чи плине, але ніколи не пізно сказати, що відчуваєш і відпустити це назовні. Щодо планів, то попереду у нас кілька сюрпризів — я планую публікацію нового ЕP, нового музичного проєкту, в якому буде моє альтер его і зовсім інший формат музики. Щодо проєкту Tolo4nyi, то ми готуємо новий ЕP, скоріш за все це буде початок наступного року, і я дуже хотів би встигнути зробити пісню на Різдво" — це моя така маленька мрія", — розповів Tolo4nyi в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Tolo4nyi видав сингл "Сила притяжіння".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.