Розмова з долею: temstime презентував сингл "10 разів"

Розмова з долею: temstime презентував сингл "10 разів"

temstime випустив третій сингл "10 разів" з майбутнього хаотичного альбому. У новій пісні артист завуалював розмову з долею, порівнюючи її з коханою дівчиною, яка не чує його звернень. Цей трек показує іншу сторону виконавця — більш меланхолійну і спокійну, на відміну від першого синглу "Бруд", який був опором зовнішнім проблемам.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба temstime

"Я дуже радий презентувати новий третій сингл "10 разів" з мого першого хаотичного альбому. В цій пісні я завуалював розмову з долею, як з коханою дівчиною, котра благає доторкнутись до спокою, до котрої звертався десять разів, а вона не чула. Саме ця пісня може відгукуватись у кожного по-різному: чи то стражданням на самоті і розмитий погляд себе майбутнього, чи созалежні стосунки, які не відпускають. В цій пісні я відкриваю себе більш меланхолійного і спокійного, поступово показуючи хаотичність свого альбому. Якщо перший сингл з альбому під назвою "Бруд" — це опір брудному світу, то цей реліз — відверта розмова з ним, більш ніжна та сповнена сподіваннями. Дуже багато зараз проводжу часу над якісною подачею альбому і дійсно нервую, але певен, що вам сподобаються пісні. Також відкрию таємницю, що я готую класний мерч — верхній одяг, котрий планується до дати виходу альбому. Згодом розкажу детальніше, тож, слідкуйте", — розповів temstime в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні temstime представив сингл "Бруд".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.