Особистий прорив: OKS видав мініальбом "НавіялО"

Особистий прорив: OKS видав мініальбом "НавіялО"

OKS презентував мініальбом "НавіялО", який став останньою роботою з його колишньою командою. Альбом відображає особисті зміни в житті артиста та є своєрідною сповіддю про його творчий шлях.

"Цей альбом символізує фундаментальні зміни для мене, адже я залишаюсь один як окрема творча одиниця. Кожен трек має для мене особливий сенс, це романтика і лірика, поєднані з сучасним звучанням", — розповів OKS в ефірі Радіо Промінь.

Мініальбом "НавіялО" є своєрідним маніфестом музиканта та підсумком його співпраці з командою. За словами OKS, це не лише емоційна розповідь про втрати та зміни, але й важлива творча "крапка" перед новим етапом у його кар'єрі.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба OKS

"Хочу розповісти вам трохи про свій останній новий EP альбом "НавіялО". Мені здається, що саме зараз кожен з нас переживає зміни у своєму житті, для когось це просто зміни, а для когось це справді фундаментальні речі, які змінюються буквально за лічені хвилини, години і так далі. Для мене такий період, коли фундаментальні речі в сфері моєї роботи змінюються і вже безповоротно. Я змінюю зараз свою команду, людей, з якими я співпрацював довгий час і залишаюсь один, як артист, як окрема творча одиниця. І саме тому цей альбом останній, тому що він виходить востаннє у співпраці вже з моєю колишньою командою. Кожен з треків цього альбому має особливий сенс для мене, безумовно, кожен з цих треків має класне звучання романтики і лірики в поєднанні з сучасним саунд-продюсуванням. Мені здається, що мій особистий прорив, якась моя особиста сповідь про те, як на мене навіювали ці думки, як на мене навіювали різні думки, гештальти, несправжні надії і так далі. Цей альбом — це сповідь, цей альбом — це маніфест, цей альбом — красива крапка в моїй колишній співпраці", — розповів OKS в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.